Csinálj magadnak mobilházat! Miért?

A gazdasági helyzet miatt egyre kevesebb pénze van az embereknek lakhatásra, ezért egyre nagyobb az igény a gazdaságos vagy alternatív megoldásokra! Tudjuk, hogy egyre többen egyre kevesebből kénytelenek megoldani a szükségleteiket vagy vágyaikat. Ezért van egyre nagyobb érdeklődés a mobilházak iránt.
Jelenleg az alapanyag árak csökkenek! Ugyanakkor a bérköltség, a rezsi és az ezáltal szükséges nyereség aránya nő, amit a cégeknek be kell építeniük az áraikba. Tehát a termékek ára jelentősen nem csökken, sőt a jövőben még drágulás is valószínű.
 Rendelj tőlünk egy szerkezetet, és a leglényegesebb része a gerince lesz megoldva az épületnek! Amit könnyedén be tudsz fejezni!!
Az olcsónak tűnő mobilházak is nyereségorientáltan készülnek, ezért lakó funkciójukat tekintve, az éppen elégséges (vagy még az alatti) szintre vannak készítve. A megfelelő használati értékű mobilházak közel sem olcsón vannak előállítva.
Ha akarsz egy lakhatásra megfelelő mobilházat, egy statikailag megfelelő jól átgondolt szerkezetre van szükséged. A szerkezet burkolása, a belső munkálatok döntő többsége önerőből megvalósítható. Ha a villanyt, vizet vagy bárminemű gépészetet szakemberre bízod, akkor is gazdaságosabb lesz a kivitelezés, mint egy jó mobilház.  Továbbá teljes rálátásod lesz az épület minden sarkalatos pontjára a kivitelezés során!
Mobilház látványterv
Az építőlemezek, rendszerek már oly mértékben le vannak egyszerűsítve (pl: szendvicspanel, gipszkarton, OSB), hogy odafigyeléssel és némi szorgalommal bárki megtudja csinálni! Itt fontos megjegyezni, hogy jellemzően az odafigyelés hiánya miatt, rengeteg a rossz minőségű kivitelezés. Az odafigyelés a kivitelezés 5%-a és ez különbözteti meg a jó illetve a minősíthetetlen munkát. Amit az ember magának csinál evidens, hogy odafigyeléssel teszi. Viszont egyre nehezebb ezt a 5%-ot megvenni!
Ügyfeleink, már felismerték, hogy a használati érték mennyire fontos, és nem akarják vagy tudják megfizetni a besorolási értéket (a lakóingatlani besorolás általi árat). Azért rendelj tőlünk szerkezetet, mert erős és jól átgondolt szerkezetet akarsz. Nem akarsz beázással, nyílászárók beszorulásával küzdeni egy alultervezett váz miatt.   

Fő erényünk a kreativitás, a lelkiismeretesség és az abból adódó odafigyelés. Több szász szerkezet gyártása és statikai számítása által szerzett tapasztalat!!!
B&B Kreatív Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 23555862-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-150876
Ügyfélfogadás
Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Zárva vagyunk
Vasárnap: Zárva vagyunk
Kapcsolat

+36-70-6248582

info@egyedikontenervaz.hu

Telephely: 1105 Budapest Maláta u. 12.

Székhely: 2768 Újszilvás Alkotmány utca 159.

Kövessen minket